Sulje X

Synteettinen jää - kaikille

Synteettinen jää - kaikille

Synteettinen jää

Menu

INICE synteettinen jää - muovijää joka säähän

Luisteluelementit koostuvat neliöistä, jotka lomittuvat palapelikiinnityksellä täysin saumattomasti toisiinsa. Levyjen keveyden ja palapelikiinnityksen ansiosta levyt ovat helppoja asentaa ja purkaa, ja luistelualueen muotoa on helppo muuttaa tarpeen mukaan.

Levyt voidaan kuljettaa helposti autossa koon ja painon puolesta, joten luistelukenttä voidaan rakentaa yhä uudestaan tasaiselle alustalle sisällä tai ulkona.

Oivallisia paikkoja INICE -luistelualueelle ovat esimerkiksi koulujen ja oppilaitosten liikuntasalit, ostoskeskukset, esiintymislavat ja tasaiset parkkialueet. Kotitalouksissa jääkenttä on helppo rakentaa esimerkiksi autotalliin, kellariin tai vaikkapa terassille!

Vain mielikuvitus on rajana, mikäli alusta on tasainen.

Katso alla olevilta videoilta, miten helppoa INICE-kentän asentaminen ja purkaminen on!

Patentoitu Devil's tale -kiinnitys

INICE synteettinen jää - Tuotetietoa


INICE -tuotteille myönnetään aina käyttötakuu.


Tuotteissa käytetään ainoastaan premium -luokan hartsia ja se saavuttaa laatujärjestelmä DIN ISO9001 -tavoitteet. ICE-Y-BLUE 700™ -materiaali tekee tuotteesta 20%-30% muita tunnettuja tuotemerkkejä nopeamman. Siksi tuotetta käytetään ammattilaistason luistelupohjana.

Luistamista tehostavat aineet on lisätty tuotteen sisään raaka-aineeseen, mistä syystä tuote ei vaadi erillisiä pinnoiteaineita. Valmistuksen automaatioprosessit tiivistävät tuotteen tasalaatuisiksi VHMWPE (Very High Molecular Weight Polyethylene) -paneleiksi. Prosessi varmistaa, ettei tuotteeseen jää aukkoja tai ilmataskuja.

Tuote on itsessään UV-suojattu ja pakkaskestävä, joten sen voi asentaa hyvin myös ulkotiloihin tai tiloihin, joissa ei ole lämmitystä.


INICE -synteettistä jäätä valmistetaan eri paksuuksina. Tuotteen yhtäläinen materiaali takaa saman toiminnallisuuden paksuudesta riippumatta. Tuotteen paksuus vaikuttaa tuotteen painoon ja kulutuskestävyyteen.

INICE 8


8mm on yleisin paksuus. Se kestää erittäin hyvin yleiskulutusta ja palaset ovat painoltaan helpoiten siirrettävissä.


INICE 10


10mm tuotetta suositellaan tiloihin, jossa jäätä ei tarvitse siirtää kovinkaan usein ja missä se on kovalla kulutuksella ja vaativalla käytöllä (esim. hallit, elämyspuistot jne.)


INICE 15 ja INICE 18


15 ja 18mm palaset ovat suunniteltu kestämään erittäin kovaa kulutusta ja jatkuvaa käyttöä pysyvissä tiloissa (esim. ammatti-tason jäähallit). Paneeleiden siirrettävyys on täysin mahdollista, mutta haastavampaa niiden lukitustavan ja painon vuoksi.

Kaikki INICE –tuotteet valmistetaan Euroopassa.

TUOTTEESEEN SAATAVILLA KENTTÄMERKINNÄT


EKOLOGINEN JA HELPPOHOITOINEN


INICE on kilpailukykyinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka vaalii kestävää kehitystä. Tuote ei vaadi erillisiä pinnoitusaineita tai ylläpitoa.


  1. Tuotteen ylläpito ei vaadi lainkaan sähköenergiaa
  2. Pinta ei tarvitse koneellista huoltoa
  3. Vettä tarvitaan vain puhdistukseen
  4. Haitallisia jäädytysaineita ei tarvita
  5. Tuote on ympäristöystävällinen ja ekologinen
  6. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä


Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!


Täytä lomake ja kysy hintoja tai pyydä tuote-esitteitä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*