Sulje X

INICE-jään
asennus & purku

INICE-jään
asennus & purku

Synteettinen jää

Menu

Synteettisen INICE-jään asennus ja purku

INICE tuotteiden asennus ja purku on erittäin helppoa, nopeaa ja yksinkertaista. Tärkein ominaisuus helppoa asennusta ajatellen on, että asennettavan jään alusta on tasainen ja puhdas. Alusta voi olla betonia, asfalttia, puuta tai jotain muuta tasaista materiaalia. Jääkentän alle voit asentaa halutessasi esim. suojamuovia, joka pitää paneelin toista puolta puhtaana jos asennat jääpaneelit ulos.

Jokaisessa paneelissa on ns. ”Devils tail” kulma. Varmista että kulma osoittaa aina samaan suuntaan kun asennat paneeleita. Näin varmistat, että kaikki paneelit saavat oikean sovituksen. Aseta uusi paneeli toisen liitoksen päälle samansuuntaisesti ja asenna paneelit kiinni kumivasaran avulla. Paneeliliitokset ovat tiukkoja, joten joudut käyttämään hieman voimaa että ne asettuvat paikoilleen.

Kun ensimmäiset liitokset ovat paikallaan niin muut seuraavat helpommin. Paksummissa levyissä on patentoitu kiinnitysjärjestelmä ns. ”Hybrid lock”, jolloin paneelit lukittuvat vieläkin tiukemmin toisiinsa.

INICE paneelien purku käy sitäkin nopeammin. Voit nostaa levyä ja hieman liikuttaa paneelia, jolloin ne irtoavat toisistaan. Paksummissa paneeleissa nostaessa kannattaa löydä kumivasaralla paneelia, jolloin ne irtoavat helpommin toisistaan.

Asennustyökaluina suosittelemme kumihanskoja, kun asennat paneeleita, koska paneelien reunat voivat olla teräviä. Lisäksi kumivasara on erinomainen apu. Kun käytät tavallisista vasaraa niin käytä esim. puulautaa paneelin ja vasaran välissä.

Katso alla olevilta videoilta, miten helppoa INICE-kentän asentaminen ja purkaminen on!
INICE synteettinen jää
Helppo ja nopea asentaa!

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!


Täytä lomake ja kysy hintoja tai pyydä tuote-esitteitä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*