Miksi INICE synteettinen jää

INICE -tuotteilla edistät kestävää kehitystä:
1. Tuotteen ylläpito ei vaadi lainkaan sähköenergiaa
2. Pinta ei tarvitse koneellista huoltoa
3. Vettä tarvitaan vain puhdistukseen
4. Haitallisia jäädytysaineita ei tarvita
5. Tuote on ympäristöystävällinen ja ekologinen
6. Kaikki materiaalit ovat kierrätettäviä


INICE -tuoteperhe tarjoaa kustannustehokkaan, kestävän ja modernin ratkaisun niin julkisen sektorin kuin yksityistalouksien käyttöön. INICE -tuotteilla luot luistelualustan nopeasti niin kouluihin, tapahtumiin, kauppakeskuksiin, halleihin kuin kotipihalle. Tuote vaatii vain tasaisen alustan.

INICE -tuotteet ovat laadukkaita ja niille myönnetään aina käyttötakuu. INICE -tuotteissa käytetään ainoastaan premium – luokan hartsia ja se saavuttaa laatujärjestelmä DIN ISO9001 -tavoitteet.

INICE on ammattilaissarjan materiaali, jossa mukana ICE-Y-BLUE 700™:tä, mikä tekee tästä tuotteesta 20%-30% muita tunnettuja tuotemerkkejä nopeamman. Luistamista tehostavia lisäaineita on lisätty raaka-aineeseen lisäämään nopeutta, minkä tuloksena on syntynyt erittäin suorituskykyinen paneeli (VHP), joka on markkinoiden nopein tuote tällä hetkellä.

Factory in Germany

INICE -tuotteet valmistetaan Saksassa, ja ne ovat maailmanlaajuisesti varsin kilpailukykyisiä ja kustannustehokkaita sekä valmistusprosessinsa että kulutuskestävyytensä näkökulmista.

Tietokoneohjatut puristimet tiivistävät tuotteen tasalaatuisiksi VHMWP (Very High Molecular Paino) -arkeiksi.  Prosessi varmistaa, ettei tuotteeseen jää aukkoja
tai ilmataskuja. INICE -tuotteet mahdollistavat korkealaatuisen luistelukokemuksen vaativammallekin luistelijalle.