Sulje X

Rauman Lukolle oma INICE-harjoituskeskus

Rauman Lukko rakensi junioreille oman upean harjoituskeskuksen, jossa voidaan panostaa lisäharjoitteluun monella eri tavalla.

Kentäksi valittiin tietysti INICE. Kentällä voidaan harjoitella aidosti luistimilla liikkumista ja laukaisua ym. tärkeitä taitoja. Luistimilta laukoessa tuntuma on aina aidompi kuin kengillä.Rauman Lukko ry:n toiminnanjohtaja Jari Neuvonen kertoo projektista lisää:

Raumalaiskiekkoilun Tuki ry rakensi Raumalle laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluhallin. Tuki-Areenan viereen rekennettu kokonaan uusi oheisharjoittelutila.

Halliin tuli yhteensä neljä jääkiekkomaalilla varustettua laukomisrataa. Jokaisen radan pituus on kahdeksan metriä. Laukaisu- ja tekniikkaharjoittelualueen alustaksi tuli INICE Finlandin toimittama synteettinen muovijää. Areenalta löytyy myös kumimattoalustainen hyppy- ja juoksusuora.
Rauman Lukko haluaa jatkaa valitsemaansa edelläkävijyyden tietä. Haluamme luoda uudenlaiset ja innostavat, sääolosuhteista riippumattomat harjoittelu- ja liikuntaolosuhteet raumalaisten käyttöön.
Kyse on valtakunnallisestikin erittäin merkittävästä uudisrakennushankkeesta. Kyseessä on ensimmäinen seuravetoinen laukaisu- ja tekniikkaharjoitteluun tarkoitettu hallihanke koko Suomessa. Halli mahdollistaa laadukkaat harjoitteluolosuhteet paitsi Lukon omille joukkueille, mutta myös muille laukaisu- ja tekniikkaharjoittelusta kiinnostuneille.

- Rauman Lukko haluaa jatkaa valitsemaansa edelläkävijyyden tietä. Haluamme luoda uudenlaiset ja innostavat, sääolosuhteista riippumattomat harjoittelu- ja liikuntaolosuhteet raumalaisten käyttöön, Rauman Lukko ry:n puheenjohtaja Mikko Kosonen kertoo.

Hallin rakennuskustannuksista vastaa Raumalaiskiekkoilun Tuki ry, joka vuokraa hallin Rauman Lukko ry:lle. Areena tulee olemaan kaikille avoin harjoittelutila.

Jaa tai tykkää


Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja!


Täytä lomake ja kysy hintoja tai pyydä tuote-esitteitä.

Etunimi*
Sukunimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*