INICE18

INICE18 on raskaan sarjan paneeli, joka on suunniteltu sopimaan isoihin pintoihin, jotka on tarkoitettu suurille yleisöille. Panelit kestävät pintaan kohdistuvaa huomattavaa rasitusta sekä ankaria ilmanalan ja lämpötilojen muutoksia. Tuote sopii niin laajaan virkistystoimintaan kuin kilpailukäyttöön.

Tämä tuote on mainio vaihtoehto kalliille mekaaniselle jäälle, tai mahtava jään korvaaja säästökuurilla oleville kunnille, jotka haluavat kuitenkin tarjota kuntalaisille laadukkaan luistelualustan ilman jatkuvia kuluja.

INICE18 on Ammattilaissarjan materiaali, jossa mukana ICE-Y-BLUE 700™:tä, mikä tekee tästä tuotteesta 20%-30% muita tunnettuja tuotemerkkejä nopeamman. Luistamista tehostavia lisäaineita on lisätty raaka-aineeseen lisäämään nopeutta, minkä tuloksena on syntynyt erittäin suorituskykyinen paneeli (VHP), joka on markkinoiden nopein tuote tällä hetkellä.

Erikoishintaan saatavana myös kenttämerkinnät

Materiaali: Kuumapuristettu polyeteeni ICE-Y-BLUE 700™-teknologialla
Mitat: 1020x750x18mm
Paino: 16 kg/paneeli
UV-suojattu: Kyllä, testattu 5 vuotta ulkoilmassa
Kiinnitys: H-kieleke liitäntä
Asennus:H-kieleke sijoitettuna kahden tarkasti muotoonleikatun paneelin väliin liittää paneelit toisiinsa tiukasti pysty- ja vaakasuunnassa
Hoitoaine: valmiina tuotteessa
Takuu: 5 vuotta ulkoilmassa, 10 vuotta sisätiloissa.
Arviotu kesto: 20-25 vuotta
Lisävaruste: Reunasuojukset saatavilla viimeisteltyyn ulkoasuun

P1010405SONY DSC

inice18-1